• Офис София,
  улица Черни Лом 9
 • Понеделни-Петък
  8:00 am - 8:00 pm
Обади се

0700 10 348

close
Home heacool-services Професионален домоуправител

Професионален домоуправител

Img

Защо да използвате услугите на Професионален Домоуправител

Общото събрание на входа – едно от най-досадните и периодично повтарящи се мероприятия, което освен това е и с почти задължителен характер. На всеки един живущ в кооперация е до болка познат момента в който вижда залепената на входната врата или в асансьора, често написана на ръка и с нечетлив почерк бележка, уведомяваща за нуждата от спешно събрание на етажната собственост, за решаване на належащи проблеми. Нерядко темата не е само една – ремонт на покрив, подмяна на входна врата, належащ ремонт или профилактика на асансьора, освежаване на входа и стълбищните площадки, подмяна на осветлението с цел икономии, проблемни съседи, дискусии по събирането на входни такси, както и всякакви други проблеми. Общото между тях е едно – те се обсъждат с часове, но много рядко се стига до конкретни решения.

Защо да се доверите на Хом Кеър

Ние от Хом Кеър знаем отлично за всички изброени проблеми, защото ежедневно ги разрешаваме. Нещо повече – ние ги разбираме, тъй като сме една от най-старите и утвърдени фирми у нас, специално профилирани в областта на управлението на етажни собствености, и изключително добре запознати със спецификите на работата на професионалния домоуправител.

Не оставяйте своя комфорт и сигурност в ръцете на случайни хора, дори да са добри съседи. За да бъде свършена качествено всяка една работа, има нужда от професионалист. Ние имаме гъвкав подход и решения за ефективно управление на всякакъв тип етажни собствености.

Благодарение на дългогодишния ни опит в сферата на управление на етажна собственост предлагаме решаването на всеки проблем, независимо малък или голям в най-кратки срокове, а именно:

 • организация на всякакъв вид ремонтни дейности по общите части
 • бързи решения и предложения при възникването на всякакви текущи повреди, аварии и други проблеми.
 • организиране и водене на общи събрания.
 • водене на протоколи, домова книга и всякаква документация, свързана с управлението на етажната собственост.
 • при нужда – водене на официална кореспонденция с общински и държавни институции, както и с доставчиците на комунални услуги.
 • Преговори, изготвяне на документация и договори с изпълнители и подизпълнители по съответните ремонтни и обслужващи дейности.
 • Събиране на входни такси, дела срещу некоректни платци.

 

И разбира се, ние ще бъдем насреща при всеки един друг конкретен казус или случай, касаещ управлението на етажната собственост, колкото и на пръв поглед да изглежда дребен, или пък сложен.

С нашите професионалисти до себе си, съвсем скоро ще забравите за хронично неразрешените проблеми, точещи се с години, както и за дългите и безполезни общи събрания, приключващи без никакви решения.